SIEL ART x ACT TODAY

AVRA x ACT TODAY

Urban Sports Festival

Bang & Liljegren x ACT TODAY

COLLABS

SIEL ART x ACT TODAY

ACT today har indgået et spændende samarbejde med den internationalt kendte kunstner, Christophe Siel. Til samarbejdet leverer ACT today 100 % økologiske bomuld t-shirts, som skal prydes af Siels motiver. Alle t-shirts er produceret med minimalt forbrug af vand, dyrket og fremstillet uden brug af giftige kemikalier, pesticider, GMO'er eller syntetisk gødning.

AVRA x ACT TODAY

Vi har lavet et samarbejde med den danske onlinebutik AVRA. Sammen har vi skabt denne unisex AVRA t-shirt, som har et oversized, boxy look og et cool grafisk print. Og nåh ja! Vi har selvfølgelig lavet t-shirten i 100% økologisk bomuld og i den ultrabløde kvalitet, vi er kendt for.

AVRA er stiftet af Julie og Sisse, to søstre som er opvokset i Nordjylland. AVRA er en onlinebutik med nøje udvalgte livsstilsprodukter, som er unikke, simple og af høj kvalitet. De ønsker at undgå fast fashion, trends og sæsoner – og derfor er vi et ret godt match!

Nordic Parkour Jampionships

ACT today var med til den internationale parkour konkurrence, der blev afholdt i september under Urban Sports Festival. Den samlede Urban Sports Festival blev afholdt på Aarhus Ø.

Vi er stolte over, at parkour konkurrencen valgte at benytte vores oversize Kim t-shirts til sportsudøvere og medhjælperne. Det giver vi en high-five for og siger tak for en god festival.

Bang & Liljegren x ACT TODAY

"Vores mini kollektion med ACT today er vores første kollektion nogensinde og det har været en sindssygt spændende rejse for os. Mini-kollektionen er inspireret af vores minder sammen og vores legende tilgang. Vi ønskede derfor at designe nogle styles, der opfordrede kvinder til at være mere vovede og legende med deres personlige stil"

OM ACT TODAY
Læs mere