WE DO / YOU DO

Vores ambition er, at vores tøj skal have et langt livsforløb og det mindst mulige klimaaftryk. Vi har derfor udviklet vores WE DO / YOU DO guidline, så vi sammen kan arbejde mod den bedst mulige fremtid.

WE DO:

NØJE UDVALGTE MATERIALER
Vores råmaterialer er udvalgt med respekt for naturen. Råmaterialerne er udvalgt fordi de er økologiske, certificerede eller ressource effektive. Vores favoritter er økologisk bomuld, hør, TENCEL™ Lyocell og TENCEL™ Modal. Se vores produktbeskrivelse for mere information.. Læs mere om vores materialer.

FARVNING OG VANDBEHANDLING
Vi reducerer mængden af hårde kemikalier og farvestoffer i farvningsprocessen, der ellers ville ende i jordens floder og have. Det gør vi ved at sikre, at vores leverandører har installeret rensningsanlæg, der renser vandet før det genanvendes.

FREMSTILLET I EUROPA
Vi har forpligtet os til at minimere transport af både råmaterialer og færdigbearbejdede varer, hvilket er grunden til, at vores varer både bliver produceret og solgt i Europa.

YOU DO:

VASK VED LAVERE TEMPERATURER
Vask dit tøj ved lavere temperaturer (maks. 30 grader). Det er bedre for miljøet, og dit tøj holder meget længere – og bliver stadig rent! 

UNDGÅ AT BRUGE TØRRETUMLEREN
Undlad at bruge tørretumbleren, da den belaster miljøet og bevirker, at dit tøj krymper eller at farven falmer.

GIV DET VIDERE
Giv dit tøj videre til din lokale vintagebutik eller nogen, der kan få gavn af tøjet, når du ikke længere kan eller ønsker at bruge det.  

OM ACT TODAY
Læs mere