Vilkår & Betingelser


Betaling

Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at udføre prisændringer. Vi tager ydermere forbehold for mistede eller forsinkede leveringer samt udsolgte varer.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa-Electron, MobilePay og JCB. Priserne inkluderer ikke betalings- eller leveringsomkostninger.

Sikkerhed

Du kan trygt handle med dit betalingskort på ACT today´s webshop. Vores betalingssystem kræver 3D Secure – en verdensomspændende sikkerhedsstandard verificeret af Visa og MasterCard. Hvis dit betalingskort ikke er anerkendt som 3D Secure eller, hvis du har problemer med, at din 3D Secure data ikke bliver accepteret (Verificeres af Visa/MasterCard Secure etc.) anbefales det, at du kontakter egen bank for at dobbelttjekke om dit betalingskort er 3D Secure.

Moms

Alle priser på webshoppen er inklusiv den gældende momsprocent for lande i EU og Norge. Kunder uden for EU eller Norge kan blive pålagt en importafgift, som bliver opkrævet så snart produktet er fragtet til landets destination. Disse gebyrer eller afgifter holdes uden for ACT today´s ansvar, da ACT today har ingen kontrol over tillægsgebyrer i forbindelse med toldklarering. Hvis du nægter at modtage produktet af den årsag, vil handelsmyndighederne muligvis fakturere ACT today for eventuelle administrationsgebyr, hvilket vil blive fratrukket din anmodede tilbagebetaling. Hvis du er bosat uden for EU, bør du muligvis undersøge dit lokale posthus eller toldvæsen for at få mere information om eventuelle importafgifter eller skatter, som kan påvirke dit onlinekøb. Vi garanterer ikke, at sådanne priser er 100% korrekte, eftersom de alene er estimater.

Returnering / Ombytning

Det er muligt at returnere din ordre fra acttoday.dk - Vi tilbyder 30 dages returret af ubrugte varer fra den dag, du modtager ordren. I tilfælde af, at du returnerer din vare, vil vi tilbagebetale det pågældende beløb. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde at ombytte din ordre, medmindre den modtagne vare er defekt, eller i tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare. Såfremt du har brug for en anden størrelse eller et andet produkt, kan du i stedet aflægge en ny ordre i vores webshop. Ved køb af produkter hos vores autoriserede ACT today forhandlere anbefaler vi returnering hos den originale forhandler.

ACT today tilbyder i alt 30 dage fra modtagelsesdatoen til at meddele, at du vil returnere ubrugte varer. Du har herefter 30 dage til at sende varen retur Den returnerede vare skal være i ubrugt stand og i original emballage med intakt prismærke. På returformularen kan du se hvilken information, vi har brug for samt, hvortil returvaren skal sendes. 

Reklamationer og forkert leverede varer

Varer købt via vores webshop er dækket af en 2-årig garantiperiode. Hvis du har modtaget en vare med fejl og eller mangler, tilbyder vi erstatning eller refundering af varen.

Hvis du laver en reklamation i løbet af den 2-årige garantiperiode tilbyder vi en erstatning af varen, hvor vi betaler fragten for forsendelsen. Vi betaler fragten for returneringen af den fejlhæftede/ødelagte vare.

Hvis du har modtaget en forkert vare eller størrelse, tilbyder vi dig en gratis returlabel og vi sørger for at sende dig den korrekte vare så hurtigt som muligt.

Hvis vi ikke kan erstatte en vare af den ene eller anden grund, tilbyder vi en refundering eller et tilgodebevis.

Alle produkter som er købt hos en ACT today forhandler, er også dækket af 2 års garanti. Det er dog et krav at reklamationen skal indsendes til den butik, hvor produktet blev købt. Hvis butikken ikke længere er i drift, bedes du kontakte vores kundeserviceteam på info@acttoday.dk - Ved udstedelse af en klage skal du være opmærksom på, at der kræves et købsbevis.

Forsendelse

Alle varer sendes som pakkepost med GLS eller PostNord. Du har mulighed for at følge din pakke via et Track & Trace nummer, fra pakken er sendt afsted til den er leveret. Hvis din leveringsadresse er valgt til en virksomhedsadresse, vil den blive leveret direkte til adressen. Hvis din leveringadresse er privat, vil pakken blive leveret til en GLS Pakkeshop tættest på dig. Så snart du modtager pakken, bør du bese varen for at tjekke eventuelle skader, fejl eller mangler. Hvis du mod forventning skulle modtage en vare med fejl eller mangler, bør du venligst kontakte vores kundeservice med det samme.

Hvis du ikke afhenter din pakke eller afviser modtagelse vil der ske en automatisk refundering for dit køb på nær den eventuelle betaling for forsendelse.

TOJ ApS

Ingerslevs Boulevard 10

8000 Aarhus C, Denmark

CVR / VAT no.: 43028030

E-mail: info@acttoday.dk 

Telefon: (+45) 30595510