SIEL ART x ACT TODAY
LIMITED UNISEX T-SHIRTS
100% ORGANIC COTTON

Unikt samarbejde med kunstneren Christophe Siel

ACT today har indgået et spændende samarbejde med den internationalt kendte kunstner, Christophe Siel. Til samarbejdet leverer ACT today 100 % økologiske bomuld t-shirts, som skal prydes af Siels motiver. Alle t-shirts er produceret med minimalt forbrug af vand, dyrket og fremstillet uden brug af giftige kemikalier, pesticider, GMO'er eller syntetisk gødning.

Annette fra ACT today
"Hos ACT today glæder vi os over, at Siel har interesse for vores miljøvenlige slow fashion-produkter, og at vi samtidig kan bidrage til at sikre en bedre verden ved at producere vores tøj med lavest muligt miljøaftryk. Siel's storytelling passer helt i tråd med vores mission hos ACT today. Hans stærke referencer til aktuelle og relevante problemstillinger, bliver ofte brugt som motiver i Siels fortællinger og sætter fokus på vigtige samfundsmæssige problemstillinger."

Christophe Siel

Christophe Siel er en yngre dansk kunstner, der allerede har slået sit navn fast i både Danmark, Europa og USA, hvor hans kunst er populær. Senest har Christophe Siel deltaget i to store kunstevents i hhv. Paris og Madrid i juni måned.

SIELs storytelling, har stærke referencer til aktuelle og relevante problemstillinger, som verden står over for i dag. Han leverer engagerende historier og rejser vigtige spørgsmål uden at pege fingre. Målet er at efterlade beskueren med et lidt nyt perspektiv og med et smil sætte spørgsmålstegn ved den dybere forståelse af verden omkring os.

Eksklusiv lancering

Lanceringerne af vores kunst-t-shirts er planlagt hen over året, og de første to t-shirts lanceres i juli-oktober. Hver lancering indeholder 30 stk. eksklusive unisex t-shirts, som lanceres her på hjemmesiden og gennem sociale medier. De kvalitetsstærke t-shirts kan kun købes online og efter "først til mølle"-princippet. Første lancering hedder: ”WE MOVE LIKE WE WERE BORN TO MOVE”.

Vi støtter en god sag

Overskuddet fra salget af de 30 t-shirts går til velgørende formål. I første omgang til ”1% for the Planet”, som er en non-profit-organisation dedikeret til at tackle nogle af vor tids mest presserende miljøproblemer.

OM ACT TODAY
Læs mere